Elektrische Auto Rijders

De beste Elektrische auto verzekering

Aantrekkelijk voordeel voor VER leden

Op 6 oktober is het informatie- en uitwisselingsplatform Vereniging Elektrische Rijders gelanceerd. Zijlstra & Udema Verzekeringen is een officiële partner van dit mooie initiatief. Speciaal voor de leden van VER heeft Zijlstra & Udema Verzekeringen een zeer goede Elektrische auto verzekering geselecteerd. U kunt deze verzekering als VER lid afsluiten tegen een aantrekkelijk prijs.

Van, en door elektrische rijders

De vereniging werkt vanuit het perspectief van de gebruikers van de elektrische auto. Het is dus een vereniging van, voor en door de elektrische rijders zelf. Uit dat perspectief zorgen zij dat de leden van aantrekkelijke aanbiedingen kunnen genieten op het gebied van elektrisch rijden en duurzaamheid.

Waarom Zijlstra & Udema Verzekeringen?

Zijlstra & Udema Verzekeringen staat garant voor onafhankelijk advies, het leveren van maatwerk, gedegen schadeafwikkeling, concurrerende premies en goede polisvoorwaarden. U kunt ons via korte lijnen bereiken en heeft altijd persoonlijk contact met uw tussenpersoon.

Een lidmaatschap bij de vereniging

Het lidmaatschap van de vereniging is laagdrempelig. Op de site www.verenigingelektrischerijders.nl vind je meer informatie en kunt u zich aanmelden. Voor vragen of meer informatie over de Elektrische auto verzekering kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Logo VER Zijlstra & Udema Verzekeringen