Uw huidige hypotheek aanpassen

De hypotheek die bij uw situatie past

Een hypotheek voor elke levensfase

Wanneer u al jaren dezelfde hypotheek heeft en u woont in een omgeving waar u zich prettig voelt lijkt het in eerste alsof u niets hoeft te veranderen. In principe hoeft dit ook niet, maar in een aantal gevallen kan het toch handig zijn om uw hypotheek eens onder de loep te nemen.

Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

Indien de hypotheekrente is gedaald, uw huis een overwaarde heeft of u lagere maandlasten wilt hebben, dan kan het oversluiten van uw hypotheek de oplossing zijn. Of oversluiten voor u zinvol is hangt af van een aantal zaken, of uw woningwaarde hoger is dan de hoogte van uw hypotheek bijvoorbeeld, en of u een hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie hebt.

Door u aan te melden voor monitoring van uw hypotheek weet u altijd of uw hypotheek up to date is. U krijgt dan automatisch van ons bericht indien wij u aanbevelen om uw hypotheek over te sluiten. Klik hiervoor op de groene button met 'Direct zien of u kunt besparen.'

 

Kan ik geld lenen voor een verbouwing?

Wilt u een aantal (grote) aanpassingen aan uw huis doen? Of wilt u uw huis uitbouwen? Dan kunt u in sommige gevallen extra krediet aanvragen. Om te weten of u daarvoor in aanmerking komt kunt u contact met ons opnemen of uw persoonlijke adviseur raadplegen.


Onze dienstverlening

  • Persoonlijk contact
  • Klantgerichtheid
  • 100% Onafhankelijkheid
  • Uw belang voorop
  • Een gratis oriënterend gesprek
  • Duidelijkheid in kosten

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u terecht op deze pagina. U vindt hier documenten als de algemene voorwaarden en diverse tarievenkaarten.