Mijn eerste woning

De hypotheek die bij uw situatie past

Een hypotheek voor elke levensfase

Voordat u een huis kunt kopen sluit u een lening af, de hypotheek. Een hypotheek is een langlopende verplichting die grote invloed heeft op uw financiële situatie. Het afsluiten van een hypotheek is een ingewikkeld proces waarbij veel komt kijken. Als ervaren adviseurs helpen wij u graag bij het ontdekken van uw mogelijkheden, en het uitzoeken van de hypotheek die bij uw situatie past.

Hypotheekrenteaftrek en hypotheekvorm

Als starter kunt u de financiele lasten verlagen door middel van de hypotheekrenteaftrek. Om hier aanspraak op te kunnen maken kunt u kiezen uit twee hypotheekvormen, namelijk; Een lineaire hypotheek of annuïteitenhypotheek. Een keuze die weloverwogen gemaakt moet worden en waar we graag mee helpen.


Kosten van volledige begeleiding

Onze adviseur doorloopt samen met u het traject van advies naar notaris. Voor een starter in loondienst kunnen we een scherp tarief aanbieden van € 1.750,00. Bent u zzp'er of ondernemer? Dan kunnen wij u dit traject aanbieden voor € 2.500,00. Daarvoor ontvangt u volledige begeleiding van begin tot eind van een persoonlijke adviseur.


Onze dienstverlening

  • Persoonlijk contact
  • Klantgerichtheid
  • 100% Onafhankelijkheid
  • Uw belang voorop
  • Een gratis oriënterend gesprek
  • Duidelijkheid in kosten

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u terecht op deze pagina. U vindt hier documenten als de algemene voorwaarden en diverse tarievenkaarten.