Inventaris/goederen Verzekering

Hoe verzeker ik mijn bezit tegen schade?

Advies bij inventaris verzekeringen

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je gaat zitten voor een productieve dag maar de computer start niet op. Er is niets vervelender dan te willen werken maar dat niet kunnen. Zonder computer loopt u al snel een behoorlijke achterstand op in de werkzaamheden én de herstel- of aanschafkosten van nieuw materiaal zijn vaak aanzienlijk. Onze verzekeringstussenpersoon voorziet u graag van advies bij het dekken van de belangrijkste risico's omtrent uw inventaris.

Diefstal, schade en risico

Diefstal of schade aan uw spullen kan zorgen voor een hoop ellende. Voorkomen is uiteraard beter dan genezen, maar mocht het onverhoopt toch gebeuren, dan is niets fijner dan een snelle afwikkeling en oplossing. Op die manier kunnen u en uw werknemers zo snel mogelijk verder met de werkzaamheden.

Afhankelijk van de werkzaamheden van uw bedrijf bepaalt u samen met uw verzekeringsadviseur welke risico's in uw geval raadzaam zijn om te verzekeren. Het beheren van geld bijvoorbeeld, brengt ook de nodige risico's met zich mee die u liever niet aan het toeval wil overlaten. 

Een goede verzekering zorgt er in dergelijke onverwachte situaties voor dat uw bedrijf zo snel mogelijk weer op volle capaciteit kan opereren. 


Inventarisverzekeringen