Zijlstra en Udema Vertellen

Wat zijn uw goede voornemens voor 2017?

Categorie: Zijlstra & Udema Vertellen

Ingezonden door: ha jan 6, 2017

Beste lezer, 

De feestmaand is voorbij en 'het echte leven' begint weer. De sportscholen barsten uit hun voegen, de sigarettenverkoop daalt en de groenten zijn niet aan te slepen: een nieuw jaar staat immers ook voor nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Bent u daarvoor iets te nuchter? Of bent u toe aan iets verfrissends omdat u weet dat uw sportschoenen tegen de tijd dat april aanbreekt alweer onder een dikke laag stof achterin de kast liggen? Wij inspireren u graag met een aantal suggesties voor goede voornemens voor het nieuwe jaar!

Een financiële detox

Na de hectiek en hoge kosten van december is januari namelijk het perfecte moment voor een kleine financiële detox. Bedenk wat u het aankomend jaar per maand wilt gaan sparen, om uzelf de zekerheid van een financiële buffer te geven of om te sparen voor bijvoorbeeld een mooie reis die u al jaren wilt maken. Met een goed financieel plan heeft u een inkomen zonder zorgen. Wij adviseren u bovendien graag over de verschillende mogelijkheden om uw financiële doelstellingen te behalen.

Mogelijkheden voor het opbouwen van een financiële buffer

Er zijn verschillende manieren om te kunnen beschikken over een financiële buffer. Om aankopen te kunnen doen op het moment dat u dat wilt, of om voor meer zekerheid in de toekomst te zorgen. Denk hierbij aan een levensverzekering of de mogelijkheid om via banksparen een vermogen op te bouwen, in sommige gevallen zelfs belastingvrij. Voorbeelden hiervan zijn een beleggingsrekening voor het aflossen van uw hypotheek, of een spaarrekening voor de opbouw van een lijfrente om later uw pensioen mee aan te vullen. Wij adviseren u graag over wat voor uw de meest passende en aantrekkelijke manier is om een financiële buffer op te bouwen.


Uw financiën op orde brengen is niet altijd het leukste wat er te doen is, maar de zekerheid en het opgeruimde gevoel dat u eraan overhoudt is het toch zeker waard!


Wat uw voornemens ook zijn, wij ontzorgen u graag! 

Sacha Udema