Verzekering en Hypotheekadviseur

Uw onafhankelijke adviseur uit de omgeving Rotterdam

Onbezorgd op vakantie

Categorie: Zijlstra & Udema Vertellen

Ingezonden door: ha jun 30, 2016

Beste lezer, De zomer staat voor de deur. Grote kans dat de eerste gedachten die bij u opkomen te maken hebben met mooi weer, heerlijke bestemmingen, plezier en tijd om te relaxen, in één woord: vakantie. Waar we vaak minder graag bij stilstaan zijn vervelende gebeurtenissen die helaas ook gepaard kunnen gaan met die heerlijke vakantie in binnen- of buitenland: kwijtgeraakte of beschadigde spullen, diefstal of zelfs een ongeluk. Wij nemen deze zorgen graag van u over en geven u met onze adviezen en verzekeringen een fantastische, onbezorgde vakantie zodat het enige wat u hoeft te doen genieten is!

Het verzekeren van medische kosten

Vaak wordt ten onrechte gedacht dat wanneer men een ziektekostenverzekering met werelddekking afgesloten heeft, het meeverzekeren van medische kosten bij een reisverzekering onnodig is. Echter, helaas gaat een ongeluk in het buitenland vaak gepaard met hogere ziektekosten dan wij in Nederland gewend zijn. Uw ziektekostenverzekering met werelddekking dekt vaak tot 100% van het Nederlandse tarief. Dat uw behandelend arts in Frankrijk wellicht een hoger honorarium rekent voor de zorg, ziekenhuisopname, gebruikte materialen en bijvoorbeeld de voorgeschreven medicijnen dan zijn Nederlandse collega, kan op die manier schrikbarend duur voor u uitvallen.

De voordelen van een reisverzekering

Daarnaast wordt repatriëring niet vergoed door de basisverzekering. Dit houdt in dat, in het geval van een ongeluk of ziekte, de kosten voor vervoer terug naar Nederland, de noodzakelijke begeleiding hiervoor en de kosten voor het brengen of toezenden van uw medicijnen geheel op u verhaald worden. Kiest u er echter voor uw medische kosten mee te verzekeren in uw reisverzekering dan hoeft u zich over dergelijke kosten geen zorgen te maken. Daarnaast vergoedt de reisverzekering ook nog eens het wettelijk eigen risico van €385,00 én vervoer van uw meeverzekerde gezinsleden of reisgenoten. Kijk, dát noemen wij zorgeloos genieten!

Ik wens u een zonnige en zorgeloze zomer toe!

 

Met vriendelijke groet,

Sacha Udema

Specialist particulieren en zakelijke schadeverzekeringen