Vakantie zonder zorgen

Uw vakantie verzekerd tegen vervelende situaties

Zonder zorgen van huis

Uw vrije tijd wilt u zo zorgeloos mogelijk kunnen doorbrengen. Toch kan er ook tijdens recreatieactiviteiten iets mis gaan. Om te voorkomen dat een leuke dag of week in een tijdrovend en/of kostbaar dilemma veranderd kunt u zich verzekeren tegen diverse situaties.

Recreatie is een ruim begrip. In ieder geval staat recreatie voor leuke en ontspannende dingen doen. Wat dacht u van een dagje uit, heerlijk varen met uw boot, of op vakantie gaan? Heeft u wel eens nagedacht wat voor onverwachte gebeurtenissen u kunnen overkomen? Denk hierbij aan diefstal, storm, ongeval en brand. Daarom zijn er verschillende verzekeringen beschikbaar die dekking geven tegen dit soort gebeurtenissen.

Informatie over verzekeringen

Als u op vakantie gaat is een reisverzekering aan te raden, u kunt hierbij zelf kiezen wat u wel en niet meeverzekerd. Wanneer u op vakantie gaat met een caravan of een tocht in een pleziervaartuig gaat maken zijn hier aparte verzekeringen voor beschikbaar. Indien er iets gebeurt waardoor u niet meer op vakantie kunt biedt een annuleringsverzekering uitkomst.

Verzekeringen voor in uw vrije tijd