Vacature hypotheekadviseur

Wil jij aan de slag als hypotheekadviseur bij een onafhankelijk intermediair die alles net wat persoonlijker maakt?

Hypotheekadviseur

Wil jij aan de slag als hypotheekadviseur bij een onafhankelijk intermediair die alles net wat persoonlijker maakt? Ga jij graag met collega’s de strijd aan om de beste te worden in de lokale hypotheekmarkt? Wij zoeken een gediplomeerd hypotheekadviseur voor een fulltime dienstverband. Iemand die niet alleen over de kennis van nu beschikt, maar ook kennis heeft van oudere hypotheekvormen.

Functieomschrijving

Voor het vervullen van onze vacature zoeken wij iemand die ondernemerschap in zich heeft. Persoonlijke aandacht voor de klant is namelijk waar wij voor staan. Wij zijn op zoek naar een ervaren hypotheekadviseur die zijn kennis en vaardigheden wil inzetten om de klanten te ontzorgen met een totaaladvies voor de financiering van de eigen woning. Je bent hierin zelfstandig verantwoordelijk voor het gehele adviestraject.

Bedrijfsprofiel

Zijlstra & Udema Verzekeringen is een intermediair voor de particuliere en zakelijke markt. Ons kantoor is gevestigd in een kleinere gemeente waardoor wij ons in de relatie met onze klanten kunnen focussen op het menselijke aspect. Binnen de organisatie wordt beslissingsbevoegdheid en vrijheid in ondernemen gestimuleerd, en dat maakt dan ook het verschil ten opzichte van andere grote organisaties.

Persoonlijk advies en contact met klanten is in deze organisatie van essentieel belang en dit oefenen alle medewerkers dan ook met trots uit! Ons team bestaat uit 4 enthousiaste medewerkers die samenwerken in een informele sfeer. Samen met je collega’s ga je ervoor om het beste advies te geven!

Functie eisen

-          HBO werk- en denkniveau

-          Beschikbaar voor 40 uur per week

-          Een aantal jaar werkervaring als hypotheekadviseur (min. 3 jaar)

-          In bezit van WFT Basis, WFT Hypothecair krediet, WFT Vermogen en WFT Schade Particulier

-          In het bezit van rijbewijs B

-          Geen 9 tot 5 mentaliteit

-          Affiniteit met netwerken

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris in overleg te bepalen op basis van jouw kennis en ervaring.

Ben jij degene die zich herkend in dit profiel? Dan zoeken wij jou!

 

Stuur je motivatiebrief en CV naar b.zijlstra@zuverzekeringen.nl en wie weet wordt jij onze nieuwe collega.