Collectieve zorgverzekering

Als werkgever streeft u er naar dat alles binnen uw bedrijf optimaal verloopt. Een goede gezondheid van uw medewerkers is een belangrijk onderdeel van het optimalisatieproces. Meer dan ooit investeren bedrijven dan ook in de gezondheid van hun medewerkers. Zo bieden bedrijven bijvoorbeeld bedrijfsfitness en/of werkplekinrichting door een arbeidsdeskundige aan. Maar ook worden collectieve voorzieningen opengesteld voor medewerkers.

Aantrekkelijke korting

De collectieve zorgverzekering is bij uitstek geschikt om als secundaire arbeidsvoorwaarde aan te bieden aan uw medewerkers. De werknemers kunnen, via de werkgever, hierdoor een aantrekkelijke korting krijgen op de premie van de zorgverzekering.

De collectieve zorgverzekering kan deel uitmaken van een groter pakket van maatregelen in het kader van verzuimmanagement. Door collectieve zorgverzekering en verzuimverzekeringen op elkaar af te stemmen kan het verzuim bijvoorbeeld worden beperkt als de zorgverzekering beschikt over wachtlijst bemiddeling.

Meer informatie 

Indien u meer informatie wenst over de uitgebreide mogelijkheden van de collectieve zorgverzekering kunt u gebruik van het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.