Hypotheek advies

Advies en begeleiding bij uw hypotheekaanvraag

 

Wanneer u een huis wilt gaan kopen heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt is het aan te raden om hypotheek advies in te winnen. In het hypotheek advies van Zijlstra & Udema vertellen wij u over de verschillende soorten hypotheekvormen die op de markt beschikbaar zijn, en aan welke voorwaarden u moet voldoen om een hypotheek af te kunnen sluiten.

Verschillende soorten hypotheken

Zoals hierboven vermeld zijn er verschillende soorten hypotheken beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld hypotheken waarbij u vermogen opbouwt. Aan het einde van de looptijd van uw hypotheek lost u met uw opgebouwde vermogen de volledige som af. Er is ook een hypotheekvorm waarbij u direct begint met aflossen. Van deze verschillende soorten hypotheken zijn ook combinaties mogelijk.

Wilt u vooraf aan het hypotheek advies de basis alvast doornemen om een beeld te kunnen vormen van de mogelijkheden? Op onze website hebben wij voor u de beschikbare hypotheeksoorten in een overzicht geplaatst en voorzien van een beknopte uitleg.

Hypotheek advies van uw adviseur

Bij het afsluiten van een hypotheek spelen er veel factoren mee. U zult veel informatie te horen, en te zien krijgen. Om het traject voor u zo helder mogelijk te maken leggen we u in ‘hypotheekadvies in 10 stappen’ alvast kort uit welke stappen we met u zullen doorlopen. Weet u welke factoren allemaal meespelen wanneer u een hypotheek gaat afsluiten? Weet u wat een hypotheekadviseur allemaal voor u regelt? Op deze veelgestelde vragen geven wij u antwoord op de pagina met 10 stappen.

Voor meer informatie, of het maken van een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur van Zijlstra & Udema, kunt u contact met ons opnemen.