Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Zekerheid met betrekking
tot uw inkomen

HET BELANG VAN EEN
ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSVERZEKERING

Als ondernemer gaat u maar door, zelfs wanneer dat eigenlijk niet kan. Toch kan er ook voor u een moment komen dat u voor kortere of langere termijn uit de running bent. Arbeidsongeschiktheid kan ook u overkomen, sterker nog; de kans dat u er tussen 35 en 65 jaar mee te maken krijgt is groter dan 50%. Dat terwijl meer dan de helft van de ondernemers hun AOV kans (zeer) laag inschatten.

FINANCIËLE ZEKERHEID DANKZIJ GOED ADVIES

Of u nu voor korte- of lange termijn arbeidsongeschikt bent: een goede financiële oplossing neemt een groot deel van deze onzekerheid weg. Voor de korte termijn kunnen onvoorziene kosten worden gedekt door een goede financiële buffer. Voor de langere termijn is het verstandig om te kiezen voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering om deze zekerheid te bieden. De verzekeringsadviseurs van Zijlstra & Udema Verzekeringen helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

VERZEKERINGSADVIES VAN ZIJLSTRA & UDEMA

  • Persoonlijk en klantgericht contact
  • Onafhankelijk advies op maat
  • Uw belang staat voorop
  • Gratis oriënterend gesprek
  • Begeleiding van A tot Z
  • Duidelijkheid over de kosten

KANS OP ARBEIDSONGESCHIKTHEID IS GROOT

De kans dat je tussen 35 en 65 jaar te maken krijgt met:

Bron: Adfiz – arbeidsongeschiktheidsrisico’s voor ondernemers

Bekijk hier de volledige infographic met statistieken.

ONZE WERKWIJZE

Van stap tot stap

Kennismaken

Wij leren u en uw persoonlijke situatie graag kennen. Een oriëntatiegesprek voor een verzekering is bij ons altijd gratis.

Stap 1

Onderzoeken

Waartegen wilt u zich graag laten verzekeren? Wat zijn de risico’s? Samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Stap 2

Vergelijken

Op basis van uw situatie vergelijken we de best passende verzekeringen en aanbieders. Zo selecteren we de beste oplossing voor uw situatie.

Stap 3

Begeleiden

Wij regelen het papierwerk en zorgen dat alles op tijd is aangeleverd.

Stap 4

“Prettig gesprek, transparant advies en snel schakelen.”

L. Verkaik

Sacha Udema

Sacha Udema

Adviseur Verzekeringen

Bauke Zijlstra

Bauke Zijlstra

Adviseur Hypotheken

Ontmoet onze persoonlijke adviseurs

De ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs van Zijlstra & Udema hebben jarenlange ervaring in het geven van onafhankelijk advies.

VEELGESTELDE VRAGEN

AOV

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een verzekering die financiële bescherming biedt als je door ziekte of een ongeval niet meer kunt werken.

Is een AOV verplicht?

Nee, een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is niet verplicht. Echter, het kan sterk aanbevolen zijn, vooral voor zelfstandige ondernemers, omdat het financiële zekerheid biedt in geval van arbeidsongeschiktheid. De verwachting is wel dat er voor ZZP’ers een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering gaat komen. Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Welke stappen moet je nemen om een AOV af te sluiten?

Om een AOV af te sluiten, doorlopen we samen met je een aantal stappen. We beginnen met het opstellen van een klantprofiel welke als leidraad gebruikt gaat worden voor ons advies en vergelijking. Nadat je akkoord bent met de offerte, begeleiden we je verder met het aanvraagtraject totdat de verzekeringsdekking geaccepteerd is door de verzekeraar.

Waarom moet naast de verzekeringspremie ook nog ik nog advies- en beheerskosten betalen?

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vallen onder de zogenaamde complexe producten. Hierop zijn wettelijke (advies) regels en een provisieverbod van toepassing. Daarom brengen we voor het adviestraject kosten in rekening. Omdat u een arbeidsongeschiktheidsverzekering niet voor 1 jaar afsluit, hebben we ervoor gekozen om een vast bedrag per jaar in rekening te brengen. Onze kosten bedragen € 300,00 per jaar ( € 25,00 per maand) en gaan in zodra de verzekering geaccepteerd is en gelden gedurende de looptijd via onze bemiddeling. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze vergelijkingskaart Risico’s afdekken.

Kan ik een AOV opzeggen?

Over het algemeen sluit je een arbeidsongeschiktheidsverzekering met een contractsduur van 1 of 3 jaar af. Na deze contractsperiode is de verzekering opzegbaar. Let op; er zijn situaties denkbaar waarbij het wel mogelijk is om tussentijds toch op te zeggen. Denk bijvoorbeeld aan het beeindingen van jouw bedrijf of emigratie naar het buitenland.

MEER WETEN?

Handige downloads

Vergelijkingskaart risico's afdekken

Wilt u meer weten over hoe u uw financiële risico’s kunt minimaliseren? Onze vergelijkingskaart verschaft duidelijke informatie over onze aanpak en diensten. Verzamel meerdere vergelijkingskaarten om een compleet beeld te krijgen van de markt. Maak een weloverwogen keuze door u te oriënteren en te vergelijken.

> Download vergelijkingskaart risico's afdekken

Onze dienstverleningsdocumenten

We vinden het belangrijk om je te informeren over onze dienstverlening. In de dienstverleningsdocumenten lees je wie wij zijn en wat je van ons mag verwachten.

> Bekijk dienstverleningsdocumenten

Afspraak maken?

Neem contact op

Kennismakingsgesprek plannen of heeft u een vraag? Wij ontmoeten u graag! Ook voor een afspraak buiten kantoortijden kunt u één van onze adviseurs benaderen voor het maken van een persoonlijke afspraak.

My Workplace

This is your gym center.

Onafhankelijk advies

Laat u persoonlijk adviseren en geef de zorg voor uw verzekeringen en financiële producten uit handen aan ons. Wij staan garant voor persoonlijk contact, onafhankelijk advies, maatwerk en gedegen schade-afwikkeling

Raadhuislaan 12, Berkel en Rodenrijs

 

     

Contactgegevens

U kunt Zijlstra & Udema verzekeringen op de volgende manieren bereiken:

 

Telefoon: 010-5114646

E-mail: info@zuverzekeringen.nl

Postadres: Postbus 72 2650 AB Berkel en Rodenrijs

Bezoekadres: Raadhuislaan 12 2651 DB Berkel en Rodenrijs

 

Openingstijden:

 

Maandag t/m vrijdag: 8:30 t/m 17:00 uur.

Weekenden: gesloten

 

Een afspraak buiten kantoortijden?

Dat kan, neem in dit geval contact op met een van onze adviseurs om een persoonlijke afspraak te maken.

 

Parkeergelegenheid

 

Rondom ons kantoor is er voldoende gratis parkeergelegenheid.