Hypotheekadvies Berkel en Rodenrijs

Eerlijk, onafhankelijk advies 

Afspraak maken

Hypotheekadvies Berkel en Rodenrijs

Hypotheekstress is een algemeen bekend begrip, en is vrij eenvoudig te verklaren. Mensen zijn vaak onvoldoende geïnformeerd over alle regeltjes, en kiezen hun hypotheek daardoor te snel en onzorgvuldig. Als u hypotheekadvies Berkel en Rodenrijs aanvraagt bij Zijlstra en Udema Verzekeringen, zult u geen last hebben van dit probleem. Samen met uw persoonlijke adviseur neemt u uw situatie zorgvuldig door, om zo tot de beste keuze te komen.

Zijlstra en Udema Verzekeringen is een betrouwbare partner voor hypotheekadvies Berkel en Rodenrijs, met vele jaren ervaring. Twijfel dus niet langer, en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met uw persoonlijke adviseur.

 

Hypotheekadvies voor de omgeving Berkel en Rodenrijs

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8:30 t/m 17:00 uur.

Zijlstra & Udema Verzekeringen
Raadhuislaan 12
2651 DB Berkel en Rodenrijs

ONZE WERKWIJZE

Van stap tot stap

Kennismaken

Wij leren u en uw persoonlijke situatie graag kennen. Een oriëntatiegesprek voor een verzekering is bij ons altijd gratis.

Stap 1

Onderzoeken

Waartegen wilt u zich graag laten verzekeren? Wat zijn de risico’s? Samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Stap 2

Vergelijken

Op basis van uw situatie vergelijken we de best passende verzekeringen en aanbieders. Zo selecteren we de beste oplossing voor uw situatie.

Stap 3

Begeleiden

Wij regelen het papierwerk en zorgen dat alles op tijd is aangeleverd.

Stap 4

Sacha Udema

Sacha Udema

Adviseur Verzekeringen

Bauke Zijlstra

Bauke Zijlstra

Adviseur Hypotheken

Ontmoet onze persoonlijke adviseurs

De ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs van Zijlstra & Udema hebben jarenlange ervaring in het geven van onafhankelijk advies.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hypotheek

Hoe weet ik welke hypotheekvorm het beste bij mij past?

Adviseurs staan voor u klaar om de perfecte hypotheekvorm voor uw situatie te kiezen. We analyseren uw inkomen, gezinssituatie, toekomstplannen en risicobereidheid om u te adviseren over de meest geschikte keuze.

Hoeveel kost hypotheekadvies?

De kosten van een hypotheekadvies variëren afhankelijk van de situatie. De gemiddelde prijs is €2.000 voor starters en €3.000 voor mensen die al eerder een woning hebben gekocht.

Voor welke hypotheken kan ik bij Zijlstra & Udema terrecht?

Wij bieden een breed scala aan hypotheken, waaronder:

 • Annuïteitenhypotheek
 • Lineaire hypotheek
 • Spaarhypotheek
 • Beleggingshypotheek
 • Aflossingsvrije hypotheek
 • Levenhypotheek
 • Krediethypotheek
  Wat zijn de voordelen van een hypotheekadviseur?

  Het inschakelen van een hypotheekadviseur biedt verschillende voordelen. Ze hebben expertise op het gebied van hypotheekproducten en kunnen je helpen om de beste deal te vinden. Bovendien nemen ze het hele proces uit handen, waardoor u tijd en stress bespaart. Ook kunnen ze u helpen om te voldoen aan de regelgeving en eventuele valkuilen te vermijden.

  Hoe kan ik mij voorbereiden op een hypotheekadviesgesprek?

  Verzamel financiële documenten zoals loonstroken en bankafschriften, en overweeg uw inkomsten, uitgaven en doelen. Formuleer vragen over hypotheekvormen en rentetarieven, en maak een lijstje met belangrijke punten. Wees op tijd, wees open en deel alle relevante informatie met de adviseur voor optimaal advies.

  MEER WETEN?

  Handige downloads

  Vergelijkingskaart hypotheek

  Benieuwd naar uw mogelijkheden voor hypotheekadvies? De vergelijkingskaart van Zijlstra & Udema biedt heldere informatie over onze dienstverlening die u eenvoudig kunt vergelijken met andere aanbieders. Wij staan klaar om met u in gesprek te gaan en samen de hypotheekoptie te vinden die perfect bij uw situatie past.

  > Download vergelijkingskaart hypotheek

  Onze dienstverleningsdocumenten

  We vinden het belangrijk om je te informeren over onze dienstverlening. In de dienstverleningsdocumenten lees je wie wij zijn en wat je van ons mag verwachten.

  > Bekijk dienstverleningsdocumenten

  Afspraak maken?

  Neem contact op

  Kennismakingsgesprek plannen of heeft u een vraag? Wij ontmoeten u graag! Ook voor een afspraak buiten kantoortijden kunt u één van onze adviseurs benaderen voor het maken van een persoonlijke afspraak.

  My Workplace

  This is your gym center.