Aansprakelijkheidsverzekering

Particulier & zakelijk verzekeren
Gratis adviesgesprek

Afspraak maken

Schade aan derden 

Als ondernemer kunt u aansprakelijk worden gesteld voor schade aan derden die ontstaat tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden. Het gaat dan om schade aan personen (letsel) of aan zaken (materiële schade). Aansprakelijk gesteld worden en aansprakelijk zijn is echter een wereld van verschil. Het verweer tegen een aansprakelijkheidsstelling neemt veel tijd in beslag. Tijd die u veelal niet heeft evenals de kennis en ervaring om dit in eigen beheer te houden. Een aansprakelijkheidsverzekering is daarom voor iedere ondernemer van essentieel belang en het advies van onze verzekeringsadviseurs is eenduidend over deze ondernemersverzekering: onmisbaar.

Maatschappelijke norm van goed ondernemerschap

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven of kortweg AVB beschermt uw onderneming tegen de financiële gevolgen van aansprakelijkheid. Een dekking van € 2.500.000,- per gebeurtenis met een maximum van € 5.000.000,- per jaar is gangbaar. Hiermee voldoet u aan de maatschappelijke norm van goed ondernemerschap, welke door veel opdrachtgevers als vereiste wordt gesteld.

Als ondernemer blijft u eindverantwoordelijk voor al uw doen en laten, maar soms gaan de zaken nu eenmaal anders dan u vooraf had voorzien. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste verzekering.