Hypotheek advies

Advies en begeleiding bij uw hypotheekaanvraag

Afspraak maken

Hypotheek

Wanneer u een huis wilt gaan kopen heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt is het aan te raden om hypotheek advies in te winnen. In het hypotheek advies van Zijlstra & Udema vertellen wij u over de verschillende soorten hypotheekvormen die op de markt beschikbaar zijn, en aan welke voorwaarden u moet voldoen om een hypotheek af te kunnen sluiten.

Verschillende soorten hypotheken

Zoals hierboven vermeld zijn er verschillende soorten hypotheken beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld hypotheken waarbij u vermogen opbouwt. Aan het einde van de looptijd van uw hypotheek lost u met uw opgebouwde vermogen de volledige som af. Er is ook een hypotheekvorm waarbij u direct begint met aflossen. Van deze verschillende soorten hypotheken zijn ook combinaties mogelijk.

Wilt u vooraf aan het hypotheek advies de basis alvast doornemen om een beeld te kunnen vormen van de mogelijkheden? Op onze website hebben wij voor u de beschikbare hypotheeksoorten in een overzicht geplaatst en voorzien van een beknopte uitleg.

Hypotheek advies van uw adviseur

Bij het afsluiten van een hypotheek spelen er veel factoren mee. U zult veel informatie te horen, en te zien krijgen. Om het traject voor u zo helder mogelijk te maken leggen we u in ‘hypotheekadvies in 10 stappen’ alvast kort uit welke stappen we met u zullen doorlopen. Weet u welke factoren allemaal meespelen wanneer u een hypotheek gaat afsluiten? Weet u wat een hypotheekadviseur allemaal voor u regelt? Op deze veelgestelde vragen geven wij u antwoord op de pagina met 10 stappen.

Voor meer informatie, of het maken van een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur van Zijlstra & Udema, kunt u contact met ons opnemen.

ONZE WERKWIJZE

Van stap tot stap

Kennismaken

Wij leren u en uw persoonlijke situatie graag kennen. Een oriëntatiegesprek voor een verzekering is bij ons altijd gratis.

Stap 1

Onderzoeken

Waartegen wilt u zich graag laten verzekeren? Wat zijn de risico’s? Samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Stap 2

Vergelijken

Op basis van uw situatie vergelijken we de best passende verzekeringen en aanbieders. Zo selecteren we de beste oplossing voor uw situatie.

Stap 3

Begeleiden

Wij regelen het papierwerk en zorgen dat alles op tijd is aangeleverd.

Stap 4

“Overdracht is naar voren gehaald omdat alles zo snel verliep! Er ging zelf een hypotheekadviseur mee naar de notaris!”

Nicolien

Sacha Udema

Sacha Udema

Adviseur Verzekeringen

Bauke Zijlstra

Bauke Zijlstra

Adviseur Hypotheken

Ontmoet onze persoonlijke adviseurs

De ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs van Zijlstra & Udema hebben jarenlange ervaring in het geven van onafhankelijk advies.

ONZE WERKWIJZE

Wel zo prettig...

N

Persoonlijk contact

N

Klantgericht kantoor

N

Onafhankelijk advies op maat

N

Uw belang staat voorop

N

Gratis oriënterend gesprek

N

Begeleiding van A tot Z

N

Volledig onafhankelijk. Wij staan voor 100% onafhankelijkheid

N

Duidelijkheid over de kosten van advies en bemiddeling

Zelf berekenen

Bereken uw maximale hypotheek

Hypotheekrente

Bekijk de actuele hypotheekrente

Besparen

Direct zien of u kunt besparen

Afspraak maken?

Neem contact op

Kennismakingsgesprek plannen of heeft u een vraag? Wij ontmoeten u graag! Ook voor een afspraak buiten kantoortijden kunt u één van onze adviseurs benaderen voor het maken van een persoonlijke afspraak.

My Workplace

This is your gym center.