Hypotheek afsluiten Berkel en Rodenrijs

Een eigen huis zonder financiële verrassingen

Afspraak maken

Hypotheek afsluiten Berkel en Rodenrijs

Bent u van plan een huis te kopen en moet u hiervoor een hypotheek afsluiten? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de diensten van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Zo voorkomt u dat u te hoge maandlasten krijgt, of misschien zelfs wel dat u te veel betaald. Dit zien wij vaak genoeg in de praktijk gebeuren. Daarnaast zijn er talloos veel regeltjes en voorwaarden omtrent het afsluiten van een hypotheek die het afsluiten hiervan niet makkelijker maken. Met een adviseur aan uw zij staat u sterker en bent u gegarandeerd van een hypotheekvorm die precies aansluit op uw wensen en uw financiële situatie.

Professioneel advies

Hypotheek afsluiten in Berkel en Rodenrijs? Ons team bestaat uit ervaren adviseurs met veel kennis van zaken. Wij begeleiden onze klanten vanaf het kennismakingsgesprek tot aan het tekenen bij de notaris. Iedere week weer helpen wij zowel starters bij het kopen van de eerste woning als mensen die gaan verhuizen en bijvoorbeeld hun hypotheek willen verhogen. Daarnaast geven wij ook hypotheekadvies waarbij wij de huidige situatie bekijken of er misschien een mogelijkheid is dat u kunt besparen op uw hypotheek. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Ons kantoor in Berkel en Rodenrijs is goed bereikbaar en parkeren voor de deur is geen probleem.

 

Hypotheek afsluiten voor mensen uit Berkel en Rodenrijs

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8:30 t/m 17:00 uur.

Zijlstra & Udema Verzekeringen
Raadhuislaan 12
2651 DB Berkel en Rodenrijs

ONZE WERKWIJZE

Van stap tot stap

Kennismaken

Wij leren u en uw persoonlijke situatie graag kennen. Een oriëntatiegesprek voor een verzekering is bij ons altijd gratis.

Stap 1

Onderzoeken

Waartegen wilt u zich graag laten verzekeren? Wat zijn de risico’s? Samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Stap 2

Vergelijken

Op basis van uw situatie vergelijken we de best passende verzekeringen en aanbieders. Zo selecteren we de beste oplossing voor uw situatie.

Stap 3

Begeleiden

Wij regelen het papierwerk en zorgen dat alles op tijd is aangeleverd.

Stap 4

VEELGESTELDE VRAGEN

Hypotheek

Hoe weet ik welke hypotheekvorm het beste bij mij past?

Adviseurs staan voor u klaar om de perfecte hypotheekvorm voor uw situatie te kiezen. We analyseren uw inkomen, gezinssituatie, toekomstplannen en risicobereidheid om u te adviseren over de meest geschikte keuze.

Hoeveel kost hypotheekadvies?

De kosten van een hypotheekadvies variëren afhankelijk van de situatie. De gemiddelde prijs is €2.000 voor starters en €3.000 voor mensen die al eerder een woning hebben gekocht.

Voor welke hypotheken kan ik bij Zijlstra & Udema terrecht?

Wij bieden een breed scala aan hypotheken, waaronder:

 • Annuïteitenhypotheek
 • Lineaire hypotheek
 • Spaarhypotheek
 • Beleggingshypotheek
 • Aflossingsvrije hypotheek
 • Levenhypotheek
 • Krediethypotheek
  Wat zijn de voordelen van een hypotheekadviseur?

  Het inschakelen van een hypotheekadviseur biedt verschillende voordelen. Ze hebben expertise op het gebied van hypotheekproducten en kunnen je helpen om de beste deal te vinden. Bovendien nemen ze het hele proces uit handen, waardoor u tijd en stress bespaart. Ook kunnen ze u helpen om te voldoen aan de regelgeving en eventuele valkuilen te vermijden.

  Hoe kan ik mij voorbereiden op een hypotheekadviesgesprek?

  Verzamel financiële documenten zoals loonstroken en bankafschriften, en overweeg uw inkomsten, uitgaven en doelen. Formuleer vragen over hypotheekvormen en rentetarieven, en maak een lijstje met belangrijke punten. Wees op tijd, wees open en deel alle relevante informatie met de adviseur voor optimaal advies.

  MEER WETEN?

  Handige downloads

  Vergelijkingskaart hypotheek

  Benieuwd naar uw mogelijkheden voor hypotheekadvies? De vergelijkingskaart van Zijlstra & Udema biedt heldere informatie over onze dienstverlening die u eenvoudig kunt vergelijken met andere aanbieders. Wij staan klaar om met u in gesprek te gaan en samen de hypotheekoptie te vinden die perfect bij uw situatie past.

  > Download vergelijkingskaart hypotheek

  Onze dienstverleningsdocumenten

  We vinden het belangrijk om je te informeren over onze dienstverlening. In de dienstverleningsdocumenten lees je wie wij zijn en wat je van ons mag verwachten.

  > Bekijk dienstverleningsdocumenten

  Sacha Udema

  Sacha Udema

  Adviseur Verzekeringen

  Bauke Zijlstra

  Bauke Zijlstra

  Adviseur Hypotheken

  Ontmoet onze persoonlijke adviseurs

  De ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs van Zijlstra & Udema hebben jarenlange ervaring in het geven van onafhankelijk advies.

  Afspraak maken?

  Neem contact op

  Kennismakingsgesprek plannen of heeft u een vraag? Wij ontmoeten u graag! Ook voor een afspraak buiten kantoortijden kunt u één van onze adviseurs benaderen voor het maken van een persoonlijke afspraak.

  My Workplace

  This is your gym center.