Hypotheek afsluiten Rotterdam

Eerlijk onafhankelijk advies van een kantoor met jaren ervaring

Afspraak maken

Hypotheek afsluiten Rotterdam

Het afsluiten van een hypotheek is een complex proces, daar weten wij alles van. Eindeloos veel regeltjes en voorwaarden kunnen het afsluiten van een hypotheek erg ingewikkeld maken. Het is daarom verstandig om u te laten begeleiden door een onafhankelijke hypotheekadviseur. Zijlstra & Udema Verzekeringen kan u helpen in dit traject. Door onze ruime ervaring en kennis van deze markt bent u gegarandeerd van een hypotheekvorm die precies aansluit op uw wensen en uw financiële situatie.

Wie zijn wij?

Hypotheek afsluiten in Rotterdam? Onze ervaren adviseurs hebben meer dan genoeg kennis van zaken. Wij staan u bij van het eerste advies tot aan de handtekening bij de notaris. De zorg van uw hypotheek en andere financiële producten zijn bij Zijlstra & Udema Verzekeringen in goede handen. Persoonlijk contact, maatwerk en onafhankelijk advies zijn onze uitgangspunten. Wilt u kennis met ons maken? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar! Ons kantoor in Berkel en Rodenrijs is goed bereikbaar vanaf Rotterdam.

Hypotheek afsluiten voor mensen uit Rotterdam

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8:30 t/m 17:00 uur.

Zijlstra & Udema Verzekeringen
Raadhuislaan 12
2651 DB Berkel en Rodenrijs

ONZE WERKWIJZE

Van stap tot stap

Kennismaken

Wij leren u en uw persoonlijke situatie graag kennen. Een oriëntatiegesprek voor een verzekering is bij ons altijd gratis.

Stap 1

Onderzoeken

Waartegen wilt u zich graag laten verzekeren? Wat zijn de risico’s? Samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Stap 2

Vergelijken

Op basis van uw situatie vergelijken we de best passende verzekeringen en aanbieders. Zo selecteren we de beste oplossing voor uw situatie.

Stap 3

Begeleiden

Wij regelen het papierwerk en zorgen dat alles op tijd is aangeleverd.

Stap 4

Sacha Udema

Sacha Udema

Adviseur Verzekeringen

Bauke Zijlstra

Bauke Zijlstra

Adviseur Hypotheken

Ontmoet onze persoonlijke adviseurs

De ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs van Zijlstra & Udema hebben jarenlange ervaring in het geven van onafhankelijk advies.

MEER WETEN?

Handige downloads

Vergelijkingskaart hypotheek

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor hypotheekadvies? De vergelijkingskaart van Zijlstra & Udema biedt heldere informatie over onze dienstverlening die u eenvoudig kunt vergelijken met andere aanbieders. Wij staan klaar om met u in gesprek te gaan en samen de hypotheekoptie te vinden die perfect bij uw situatie past.

> Download vergelijkingskaart hypotheek

Onze dienstverleningsdocumenten

We vinden het belangrijk om je te informeren over onze dienstverlening. In de dienstverleningsdocumenten lees je wie wij zijn en wat je van ons mag verwachten.

> Bekijk dienstverleningsdocumenten

Afspraak maken?

Neem contact op

Kennismakingsgesprek plannen of heeft u een vraag? Wij ontmoeten u graag! Ook voor een afspraak buiten kantoortijden kunt u één van onze adviseurs benaderen voor het maken van een persoonlijke afspraak.

My Workplace

This is your gym center.