Hypotheekadviseur

Onze hypotheekadviseur schept duidelijkheid

 

Wanneer u een huis wilt gaan kopen is de kans groot dat u een hypotheek nodig heeft. Bij het afsluiten van een hypotheek komt heel veel kijken. Om zeker te zijn dat u alle aspecten in overweging neemt en de juiste keuze maakt is het aan te raden een hypotheekadviseur in te huren. Een hypotheekadviseur kan u vertellen over de verschillende soorten hypotheekvormen die op de markt beschikbaar zijn. De hypotheekadviseur van Zijlstra & Udema kan u adviseren en begeleiden in uw hypotheekaanvraag.

Een hypotheekvorm kiezen

Er zijn verschillende hypotheekvormen beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld hypotheken waarbij u direct begint met aflossen. Daarnaast zijn er ook hypotheken waarbij u vermogen opbouwt waarmee u aan het einde van de looptijd uw hypotheek volledig aflost. Combinaties van verschillende soorten hypotheken zijn ook mogelijk.

Wilt u alvast een beeld vormen van de mogelijkheden? Wij hebben voor u de beschikbare hypotheekvormen in een overzicht geplaatst en voorzien van een beknopte uitleg.

Het advies van uw hypotheekadviseur

Het afsluiten van een hypotheek is geen eenvoudige opgave. Om u het proces zo duidelijk mogelijk te maken leggen we u in ‘hypotheekadvies in 10 stappen’ beknopt uit welke stappen we met u zullen doorlopen. Weet u welke zaken allemaal meespelen bij het afsluiten van een hypotheek? Weet u wat een hypotheekadviseur allemaal voor u doet? Op deze veelgestelde vragen vindt u antwoord door het lezen van de 10 stappen.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken met een hypotheekadviseur van Zijlstra & Udema? Neem contact met ons op.