Hypotheekadviseur

Onze hypotheekadviseur
Schept duidelijkheid

Afspraak maken

Hypotheekadviseur

Wanneer u een huis wilt gaan kopen is de kans groot dat u een hypotheek nodig heeft. Bij het afsluiten van een hypotheek komt heel veel kijken. Om zeker te zijn dat u alle aspecten in overweging neemt en de juiste keuze maakt is het aan te raden een hypotheekadviseur in te huren. Een hypotheekadviseur kan u vertellen over de verschillende soorten hypotheekvormen die op de markt beschikbaar zijn. De hypotheekadviseur van Zijlstra & Udema kan u adviseren en begeleiden in uw hypotheekaanvraag.

Een hypotheekvorm kiezen

Er zijn verschillende hypotheekvormen beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld hypotheken waarbij u direct begint met aflossen. Daarnaast zijn er ook hypotheken waarbij u vermogen opbouwt waarmee u aan het einde van de looptijd uw hypotheek volledig aflost. Combinaties van verschillende soorten hypotheken zijn ook mogelijk.

Wilt u alvast een beeld vormen van de mogelijkheden? Wij hebben voor u de beschikbare hypotheekvormen in een overzicht geplaatst en voorzien van een beknopte uitleg.

Het advies van uw hypotheekadviseur

Het afsluiten van een hypotheek is geen eenvoudige opgave. Om u het proces zo duidelijk mogelijk te maken leggen we u in ‘hypotheekadvies in 10 stappen’ beknopt uit welke stappen we met u zullen doorlopen. Weet u welke zaken allemaal meespelen bij het afsluiten van een hypotheek? Weet u wat een hypotheekadviseur allemaal voor u doet? Op deze veelgestelde vragen vindt u antwoord door het lezen van de 10 stappen.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken met een hypotheekadviseur van Zijlstra & Udema? Neem contact met ons op.

ONZE WERKWIJZE

Van stap tot stap

Kennismaken

Wij leren u en uw persoonlijke situatie graag kennen. Een oriëntatiegesprek voor een verzekering is bij ons altijd gratis.

Stap 1

Onderzoeken

Waartegen wilt u zich graag laten verzekeren? Wat zijn de risico’s? Samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Stap 2

Vergelijken

Op basis van uw situatie vergelijken we de best passende verzekeringen en aanbieders. Zo selecteren we de beste oplossing voor uw situatie.

Stap 3

Begeleiden

Wij regelen het papierwerk en zorgen dat alles op tijd is aangeleverd.

Stap 4

“Overdracht is naar voren gehaald omdat alles zo snel verliep! Er ging zelf een hypotheekadviseur mee naar de notaris!”

Nicolien

Sacha Udema

Sacha Udema

Adviseur Verzekeringen

Bauke Zijlstra

Bauke Zijlstra

Adviseur Hypotheken

Ontmoet onze persoonlijke adviseurs

De ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs van Zijlstra & Udema hebben jarenlange ervaring in het geven van onafhankelijk advies.

ONZE WERKWIJZE

Wel zo prettig...

N

Persoonlijk contact

N

Klantgericht kantoor

N

Onafhankelijk advies op maat

N

Uw belang staat voorop

N

Gratis oriënterend gesprek

N

Begeleiding van A tot Z

N

Volledig onafhankelijk. Wij staan voor 100% onafhankelijkheid

N

Duidelijkheid over de kosten van advies en bemiddeling

Zelf berekenen

Bereken uw maximale hypotheek

Hypotheekrente

Bekijk de actuele hypotheekrente

Besparen

Direct zien of u kunt besparen

Afspraak maken?

Neem contact op

Kennismakingsgesprek plannen of heeft u een vraag? Wij ontmoeten u graag! Ook voor een afspraak buiten kantoortijden kunt u één van onze adviseurs benaderen voor het maken van een persoonlijke afspraak.

6 + 9 =

My Workplace

This is your gym center.
WordPress PopUp Plugin