Beste lezer ,

Of het nu een lege accu, lekke band of oververhitte motor is: u heeft vast wel eens met pech langs de weg gestaan. Naast het feit dat u ongetwijfeld betere manieren weet om uw tijd te besteden, is het zeker nu het weer herfstachtiger wordt geen pretje om urenlang naast uw auto te moeten wachten.

Op zo’n moment wilt u dat er direct iemand is die u kan adviseren en ontzorgen. Met een pechhulpverzekering staat u er nooit alleen voor en is er snel iemand ter plaatse om u te helpen zodat u uw weg weer kunt vervolgen. Is het niet mogelijk om de auto ter plekke te kunnen repareren dan kan er vervangend vervoer worden geregeld!

Wat zijn de belangrijkste voordelen ten opzichte van ANWB Wegenwacht?

De wegenwacht service van de ANWB is een populaire maar niet per sé voordelige pechhulp service. In tegenstelling tot de ANWB Wegenwacht, is de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance kentekengebonden. Dat wil zeggen dat niet de bestuurder, maar de auto of motor voor pechhulp verzekerd is. Als er dus meerdere mensen van de auto gebruik maken, worden zij bij pech altijd geholpen. Daarnaast heeft een pechhulpverzekering geen eigen monteurs op de weg, maar maken ze gebruik van een netwerk van professionele hulpverleners door het hele land die te allen tijde klaarstaan om u zo snel mogelijk te helpen. Uw auto wordt gerepareerd bij de dichtstbijzijnde garage of een ander opgegeven adres. En dit alles voor een zeer scherpe premie.

Uw pechhulpverzekering

Met zeer scherpe premies vanaf € 3,07 per maand heeft u een verzekering die u een all-in hulpverlening biedt zodat u altijd gemiddeld binnen 30 minuten en zonder aanvullende kosten geholpen wordt. Doordat de pechhulp service een groot netwerk van monteurs door het hele land heeft, is er altijd snel iemand ter plaatse zodat u nooit lang hoeft te wachten. Met alarmcentrales in 34 landen bent u altijd verzekerd van een service bij u in de buurt, óók wanneer u op vakantie bent. Wilt u in plaats van een vervangende auto een motor in geval van pech? Dan is dit mee te verzekeren voor maar € 2,27 per maand.

 

Altijd weer snel op weg,

Sacha Udema