Update Coronavirus

Hoe gaat Zijlstra & Udema om met het Coronavirus?

Het zijn voor ons allemaal onzekere tijden. Dat er ook bij u extra vragen en onzekerheden leven, begrijpen wij als geen ander. Juist op momenten als deze vinden wij het belangrijk u zo goed mogelijk te kunnen bijstaan. We verwijzen je graag naar deze belangrijke bronnen waar de meest recente informatie voorhanden is.

Op basis van de adviezen en maatregelen vanuit het RIVM en de overheid rondom het Corona virus, hebben wij besloten om ook aanvullende maatregelen te treffen voor onze organisatie. Om de dienstverlening nu en in de komende weken te waarborgen, zijn wij voornamelijk vanuit huis werkzaam, ook is ons kantoor gesloten voor bezoek. Ook zullen wij zelf geen bezoeken uitvoeren.

Telefonische bereikbaarheid

Helaas heeft dit als gevolg dat wij telefonisch soms minder goed bereikbaar zullen zijn. U kunt ons helpen door uw vragen zoveel mogelijk aan ons te mailen (info@zuverzekeringen.nl) of door een boodschap in te spreken. Wij doen ons uiterste best u spoedig terug te bellen of mailen. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk blijven ondersteunen, zoals u van ons gewend bent.

Zorg goed voor elkaar!

Met hartelijke groet,

Team Zijlstra & Udema Verzekeringen

We begrijpen dat u mogelijk aanvullende vragen heeft. Heeft u behoefte aan meer informatie betreffende uw Hypotheek, Verzekeringen en de Overheidsbeslissingen? Bezoek onze speciaal ingerichte informatiepagina via onderstaande button of neem direct contact met ons op.

Sacha Udema

Sacha Udema

Adviseur Verzekeringen

Bauke Zijlstra

Bauke Zijlstra

Adviseur Hypotheken

Ontmoet onze persoonlijke adviseurs

De ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs van Zijlstra & Udema hebben jarenlange ervaring in het geven van onafhankelijk advies.

Afspraak maken?

Neem contact op

Kennismakingsgesprek plannen of heeft u een vraag? Wij ontmoeten u graag! Ook voor een afspraak buiten kantoortijden kunt u één van onze adviseurs benaderen voor het maken van een persoonlijke afspraak.

13 + 1 =

My Workplace

This is your gym center.