Personenautoverzekering

Particulier & zakelijk verzekeren
Gratis adviesgesprek

Afspraak maken

Goed verzekerd onderweg

Dat er veel dingen kunnen gebeuren onderweg, is een ding dat vast staat. Zeker wanneer u voor uw werk veel onderweg bent, loopt u extra risico dat u een keer schade rijdt of betrokken raakt bij een ongeluk. Uw gezondheid staat daarbij natuurlijk voorop, maar daarnaast is het ook fijn wanneer uw verzekeraar de kosten en bijkomende zorgen (grotendeels) van u kan overnemen. Daarnaast is het natuurlijk fijn wanneer u weer zo snel mogelijk voor uw werk de weg op kunt na een dergelijk incident zodat de werkzaamheden niet al te lange tijd stil komen te liggen. Onze verzekeringstussenpersoon helpt u graag bij het vinden van een passende verzekeringsoplossing voor u.

Wettelijke aansprakelijkheid 

Voor schade die u toebrengt aan anderen (letsel) of hun bezit (zaken) biedt de WA verzekering dekking. Dit geldt ook voor de passagiers die u in uw auto vervoert. Het verzekerde bedrag komt voor zaakschade per gebeurtenis op €2.500.000,- en voor letselschade op €5.600.000,- per gebeurtenis.

7

Verder lezen

Beperkte of volledige casco verzekering

De cascoverzekering die voor u aan te raden is, is afhankelijk van hoe nieuw de auto is waarin u rijdt. Bij een auto tot zes jaar oud is het aan te raden te kiezen voor een volledige casco dekking. Deze verzekering dekt de auto tegen alle gebeurtenissen. Indien de schade echter hoger is dan de dagwaarde van de auto, zal deze dagwaarde aan u worden uitgekeerd. In het geval dat u een wat oudere auto rijdt, is het daarentegen vaak raadzaam te kiezen voor een beperkte casco verzekering. Deze verzekering dekt uw auto naast de WA-dekking ook tegen schade door brand en diefstal. Daarnaast is de auto hierbij vaak ook verzekerd tegen schade door storm, loslopende dieren, en bijvoorbeeld joy riding.

Aanvullende mogelijkheden

Naast de keuze om uw WA-verzekering aan te vullen met een beperkte- of volledige casco verzekering, zijn er meerdere aanvullende mogelijkheden om uw personenauto te verzekeren tegen schade. Hierbij kunt u denken aan hulpverlening in het buitenland, ongevallen inzittenden, of rechtsbijstand. Onze verzekeringsadviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze die past bij u en uw werkzaamheden. Op die manier hoeft het werk nooit lang stil te liggen en kunt u weer snel en veilig de weg op.