Hypotheekadvies

Advies en begeleiding bij uw hypotheekaanvraag

 

Wanneer u een huis wilt gaan kopen heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Bij het afsluiten van een hypotheek komt heel veel kijken. Om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt is het aan te raden om hypotheekadvies in te winnen. In het hypotheekadvies van Zijlstra & Udema vertellen wij u over de verschillende soorten hypotheekvormen die op de markt beschikbaar zijn, en aan welke voorwaarden u moet voldoen om een hypotheek af te kunnen sluiten.

Een hypotheekvorm kiezen

Zoals hierboven vermeld zijn er verschillende hypotheekvormen beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld hypotheken waarbij u vermogen opbouwt. Aan het einde van de looptijd van uw hypotheek lost u de hypotheek met uw opgebouwde vermogen volledig af. Er is ook een hypotheekvorm waarbij u direct begint met aflossen. Van deze verschillende soorten hypotheken zijn ook combinaties mogelijk.

Wilt u de basis alvast doornemen om een beeld te kunnen vormen van de mogelijkheden? Op onze website hebben wij voor u de beschikbare hypotheekvormen in een overzicht geplaatst en voorzien van een beknopte uitleg.

Helder hypotheek advies

Bij het afsluiten van een hypotheek komt er veel op u af. U zult heel veel informatie tot u krijgen. Om het traject dat we met u doorlopen zo helder mogelijk te maken leggen we u in ‘hypotheekadvies in 10 stappen’ kort en bondig uit welke stappen we met u zullen doorlopen. Weet u welke onderdelen allemaal meespelen wanneer u een hypotheek gaat afsluiten? Weet u wat een hypotheekadviseur allemaal voor u regelt? Op deze veelgestelde vragen geven wij u antwoord op de pagina met de 10 stappen.

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur van Zijlstra & Udema kunt u contact met ons opnemen.