Glasverzekering

Particulier & zakelijk verzekeren
Gratis adviesgesprek

Afspraak maken

Verzekeren van glas

De ramen in en om uw bedrijf zijn gevoelig voor schade. Het spreekwoordelijke “ongeluk in een klein hoekje” is dan ook zeker waar voor het glas in uw bedrijfspand. Ondanks dat het glas in uw bedrijfsgebouw standaard verzekerd is bij schade door een gedekt evenement op uw bedrijfsgebouwenverzekering, biedt de glasverzekering en uitgebreide dekking voor alle onvoorziene en plotseling van buitenafkomende gebeurtenissen. De glasverzekering vergoedt breuken in glas door alle onvoorziene, plotselinge en onverwachte gebeurtenissen. Onze verzekeringsadviseur geeft u graag advies over het afsluiten van een glasverzekering aanvullend op uw bedrijfspandverzekering.

Een compleet pakket

Bent u huurder of eigenaar van een het pand? Dan kan het raadzaam zijn om ook een glasverzekering af te sluiten. Wel is het raadzaam om, indien u het pand huurt, na te vragen bij de verhuurder of er wellicht al een glasverzekering afgesloten is voor het pand. Een glasverzekering wordt vaak afgesloten in combinatie met een Inventaris- en goederenverzekering of met de bedrijfsgebouwenverzekering. 

Bij een glasverzekering zijn niet alleen de kosten voor het vervangenvan het glas verzekerd, maar tevens het plaatsen van noodvoorzieningen. Ook specifiek glas, zoals glas in lood, windschermen van glas, hardglazen deuren en vitrines, kan tegen een geringe premie worden meeverzekerd. Onze verzekeringstussenpersoon kan u hier alles over vertellen en geeft u graag advies.