Inventaris- en goederenverzekering

Particulier & zakelijk verzekeren
Gratis adviesgesprek

Afspraak maken

Uw inventaris goed verzekeren 

Schade aan uw inventaris en goederen is enorm vervelend en kan behoorlijk oplopen qua kosten. De inventaris- en goederenverzekering vergoedt de financiële schade aan uw inventaris en goederen door de gevolgen van brand(blussing), storm, blikseminslag, ontploffing, luchtverkeer, neerslag, vorst, diefstal, inbraak et cetera.

Naast schade aan de inventaris en goederen kan zich ook schade voordoen aan het gebouw. Indien u geen eigenaar bent van het pand maar huurder, kunt u er bovendien voor kiezen een verbouwing van het pand als huurdersbelang mee te verzekeren.

Risico’s

De risico’s die uw inventaris en goederen lopen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Kenmerkende risico’s die gedekt worden door deze verzekering zijn bijvoorbeeld het wegvallen van de watervoorziening, gas- of stroomvoorziening en gewelddadige beroving en afpersing.

7

Verder lezen

Aanvullende dekkingen

Naast de bovenstaande, standaarddekking, zijn er ook aanvullende dekkingen beschikbaar voor uw inventaris en goederen. Hierbij kunt u denken aan het meeverzekeren van bijgebouwen en gemeenschappelijke ruimtes op het risicoadres of gebouwen elders in Nederland. Onze verzekeringstussenpersoon legt u er graag alles over uit en bekijkt samen met u de belangrijkste te dekken risico’s van uw bedrijf in een persoonlijk adviesgesprek.