Mijn eerste woning

De hypotheek die bij uw situatie past

Afspraak maken

Een hypotheek voor elke levensfase

Voordat u een huis kunt kopen sluit u een lening af, de hypotheek. Een hypotheek is een langlopende verplichting die grote invloed heeft op uw financiële situatie. Het afsluiten van een hypotheek is een ingewikkeld proces waarbij veel komt kijken. Als ervaren adviseurs helpen wij u graag bij het ontdekken van uw mogelijkheden, en het uitzoeken van de hypotheek die bij uw situatie past.

Hypotheekrenteaftrek en hypotheekvorm

Als starter kunt u de financiele lasten verlagen door middel van de hypotheekrenteaftrek. Om hier aanspraak op te kunnen maken kunt u kiezen uit twee hypotheekvormen, namelijk; Een lineaire hypotheek of annuïteitenhypotheek. Een keuze die weloverwogen gemaakt moet worden en waar we graag mee helpen.

Kosten van volledige begeleiding

Onze adviseur doorloopt samen met u het traject van advies naar notaris. Voor een starter in loondienst kunnen we een scherp tarief aanbieden van € 1.750,00. Bent u zzp’er of ondernemer? Dan kunnen wij u dit traject aanbieden voor € 2.500,00. Daarvoor ontvangt u volledige begeleiding van begin tot eind van een persoonlijke adviseur.

 

Onze dienstverlening

  • Persoonlijk contact
  • Klantgerichtheid
  • 100% Onafhankelijkheid
  • Uw belang voorop
  • Een gratis oriënterend gesprek
  • Duidelijkheid in kosten

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u terecht op deze pagina. U vindt hier documenten als de algemene voorwaarden en diverse tarievenkaarten.

Eerste woning kopen

ONZE WERKWIJZE

Van stap tot stap

Kennismaken

Wij leren u en uw persoonlijke situatie graag kennen. Een oriëntatiegesprek voor een verzekering is bij ons altijd gratis.

Stap 1

Onderzoeken

Waartegen wilt u zich graag laten verzekeren? Wat zijn de risico’s? Samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Stap 2

Vergelijken

Op basis van uw situatie vergelijken we de best passende verzekeringen en aanbieders. Zo selecteren we de beste oplossing voor uw situatie.

Stap 3

Begeleiden

Wij regelen het papierwerk en zorgen dat alles op tijd is aangeleverd.

Stap 4

Sacha Udema

Sacha Udema

Adviseur Verzekeringen

Bauke Zijlstra

Bauke Zijlstra

Adviseur Hypotheken

Ontmoet onze persoonlijke adviseurs

De ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs van Zijlstra & Udema hebben jarenlange ervaring in het geven van onafhankelijk advies.

Afspraak maken?

Neem contact op

Kennismakingsgesprek plannen of heeft u een vraag? Wij ontmoeten u graag! Ook voor een afspraak buiten kantoortijden kunt u één van onze adviseurs benaderen voor het maken van een persoonlijke afspraak.

My Workplace

This is your gym center.