Geldverzekering

Particulier & zakelijk verzekeren
Gratis adviesgesprek

Afspraak maken

De risico’s van geldbeheer

Dat het ontvangen, bewaren en vervoeren van geld risico’s met zich mee brengt hoeven we u vast niet meer uit te leggen. Als in uw onderneming regelmatig contant geld aanwezig is, is een geldverzekering het overwegen waard. Als ondernemer kunt u met organisatorische preventiemaatregelen binnen uw onderneming veel zaken regelen.

De dekking op algemene verzekeringen, zoals de inventaris- en goederenverzekering, is veelal beperkt tot een laag geldbedrag of bij een bedrijfsgebouw met braak aan de buitendeur. Of een geldverzekering voor u raadzaam is overleggen onze verzekeringsadviseurs graag met u in een persoonlijk adviesgesprek.

Specialistische geldverzekering

Een specialistische geldverzekering is een verzekering waarbij de dekking geldt bij zowel aanwezigheid als afwezigheid van het personeel in het bedrijf. Wanneer er in uw onderneming een grotere hoeveelheid contact geld aanwezig is, neemt automatisch ook het risico op misdrijven toe. Afpersing en beroving komen niet alleen bij anderen voor, het kan ook uw medewerkers overkomen. Het omgaan met een overvaller, de nazorg aan het personeel, maar ook de dekking na braak aan het woonhuis maakt deel uit van de risico-inventarisatie. Zo bent u niet alleen verzekerd van een goede dekking tegen de kosten, maar draagt u tevens zorg voor uw medewerkers. 

7

Verder lezen

Aanvullende risico’s

Naast de standaarddekking van het geld in en om het gebouw zijn er veel aanvullende risico’s mee verzekerbaar op een geldverzekering. Vals geld, geld van derden, schade aan roerende zaken en het ongevallen risico zijn veel gebruikte mogelijkheden van een geldverzekering. Onze adviseurs kunnen u verschillende mogelijkheden voorrekenen en geven u graag advies voor een passende verzekeringsoplossing voor uw bedrijf.