Uitvaartverzekering

Particulier & zakelijk verzekeren
Gratis adviesgesprek

Afspraak maken

Uw uitvaart is iets waar u niet elke dag bij stil staat. Toch is het belangrijk om van tijd tot tijd na te denken over uw uitvaart en uw persoonlijke wensen daarbij. U kunt vooraf uw persoonlijke wensen bespreken. Denk daarbij aan:

  • de keuze tussen begraven of cremeren
  • de asbestemming
  • een begrafenis in uw geboorteland – het graf(monument) 
  • het vervoer van de nabestaanden tijdens de uitvaart

Emotionele en financiële zorg

Hiermee neemt u de emotionele en financiële zorg van uw nabestaanden uit handen.

De kosten van een uitvaart zijn hoog: ze bedragen al gauw € 7.500. Het is verstandig dit bedrag van uw spaargeld te reserveren. U kunt daarbij gebruik maken van een speciale fiscale vrijstelling voor spaargeld in box 3. Als u weinig spaargeld heeft, of uw spaargeld wilt reserveren voor meer dagelijkse uitgaven, kunt u gebruik maken van een uitvaartverzekering. Hiermee treft u direct een voorziening  waarmee alle zaken rond uw uitvaart worden geregeld.

7

Verder lezen

Een uitvaartverzekering kan gesloten worden door: 

  • betaling van een bedrag in één keer (koopsom) of
  • een periodieke premie gedurende een bepaalde periode.

In beide scenario’s bent u levenslang verzekerd voor de kosten van uw uitvaart.

Als u alle details vooraf wilt vastleggen, is een uitvaartverzekering bij uitstek geschikt voor u. Hiermee legt u vooraf al uw specifieke wensen vast. U kunt ervoor kiezen om de uitvaartverzorger te noemen die uw wensen gaat uitvoeren. U kunt er ook voor kiezen om alleen het bedrag dat u nodig heeft voor uw uitvaartwensen te verzekeren.

Om te bepalen welke uitvaartvoorziening voor u het beste is, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Vul het contactformulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

WordPress PopUp Plugin