Uw inkomen

Afspraak maken

Inkomen

Dat inkomen belangrijk voor u is, hoeven wij u niet uit te leggen. Uw inkomen kan echter wel wijzigen door diverse gebeurtenissen. Op onderstaande pagina’s vindt u meer informatie over een aantal gebeurtenissen.

Eerder stoppen met werken

Wilt u eerder dan uw pensioendatum stoppen met werken? Er zijn diverse manieren om de periode tussen stoppen met werken en uw pensioendatum te overbruggen. Wilt u weten welke?

Lees meer…>

Pensioen

Vaak wordt uitgegaan van een pensioeninkomen van 70% van uw huidige inkomen. Hoe hoog is uw toekomstig pensioeninkomen? Op deze pagina leest u meer over welke zaken uw pensioen beïnvloeden en wat u daaraan kunt doen.

Lees meer…>

Ontslag

Het kan ons allemaal overkomen maar wat gebeurt er dan met de hoogte van uw inkomen? Heeft u recht op een uitkering? U vindt op deze pagina meer informatie over ontslag en hoe u een inkomensterugval kunt verminderen.

Lees meer…>

Arbeidsongeschikt

Als werknemer kunt u, als u arbeidsongeschikt wordt, aanspraak doen op een uitkering van de overheid. Er zijn echter wel veel regels aan verbonden. Op deze pagina leest u meer over de voorwaarden en wat u kunt doen om een inkomensterugval te verminderen.

Lees meer…>

Lijfrente

Wel eens van een lijfrente gehoord maar weet u niet wat u daar precies mee kunt? Op deze pagina vindt u meer informatie over wat u met een lijfrente kunt doen en hoe de Belastingdienst een lijfrente behandelt.

Lees meer…>

WIA / WGA-hiaat

Als u arbeidsongeschikt wordt kunt u te maken krijgen met een WIA / WGA-hiaat. Op deze pagina treft u meer informatie aan over wat dit inhoud en wat u hier aan kunt doen.

Lees meer…>

ONZE WERKWIJZE

Wel zo prettig...

N

Persoonlijk contact

N

Klantgericht kantoor

N

Onafhankelijk advies op maat

N

Uw belang staat voorop

N

Gratis oriënterend gesprek

N

Begeleiding van A tot Z

N

Volledig onafhankelijk. Wij staan voor 100% onafhankelijkheid

N

Duidelijkheid over de kosten van advies en bemiddeling

"Prettig gesprek, transparant advies en snel schakelen."

L. Verkaik - Berkel en Rodenrijs

ONZE WERKWIJZE

Van stap tot stap

Kennismaken

Wij leren u en uw persoonlijke situatie graag kennen. Een oriëntatiegesprek voor een verzekering is bij ons altijd gratis.

Stap 1

Onderzoeken

Waartegen wilt u zich graag laten verzekeren? Wat zijn de risico’s? Samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Stap 2

Vergelijken

Op basis van uw situatie vergelijken we de best passende verzekeringen en aanbieders. Zo selecteren we de beste oplossing voor uw situatie.

Stap 3

Begeleiden

Wij regelen het papierwerk en zorgen dat alles op tijd is aangeleverd.

Stap 4

“Overdracht is naar voren gehaald omdat alles zo snel verliep! Er ging zelf een hypotheekadviseur mee naar de notaris!”

Nicolien

Sacha Udema

Sacha Udema

Adviseur Verzekeringen

Bauke Zijlstra

Bauke Zijlstra

Adviseur Hypotheken

Ontmoet onze persoonlijke adviseurs

De ervaren verzekerings- en hypotheekadviseurs van Zijlstra & Udema hebben jarenlange ervaring in het geven van onafhankelijk advies.

Afspraak maken?

Neem contact op

Kennismakingsgesprek plannen of heeft u een vraag? Wij ontmoeten u graag! Ook voor een afspraak buiten kantoortijden kunt u één van onze adviseurs benaderen voor het maken van een persoonlijke afspraak.

My Workplace

This is your gym center.