Wanneer doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?

Zorgeloos reizen

Wanneer u een vakantie boekt gaat u er natuurlijk vanuit dat u ook echt op vakantie gaat. Maar heeft u er wel eens bij stil gestaan dat u verhinderd zou kunnen worden? Stel dat u plotseling uw baan verliest, of dat een naaste van u komt te overleiden. In dit soort vervelende situaties is het hebben van een annuleringsverzekering zeer belangrijk. U krijgt dan vaak uw betaling (of een groot deel ervan) teruggestort op uw rekening. Bent u benieuwd naar voor welke situaties de annuleringsverzekering geldig is? Dan kunt u terecht op onze pagina Dekking van annuleringsverzekering.

Wanneer doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?

Wij beantwoorden de vraag; “Wanneer doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?” meestal met: “Als u regelmatig op vakantie of een weekendje weg gaat.” Een annuleringsverzekering kunt u meestal ook afsluiten in combinatie met een reisverzekering. Deze optie is vaak voordeliger. Heeft u al een doorlopende reisverzekering? Dan adviseren wij om als aanvulling op uw reisverzekering bij dezelfde aanbieder een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Wanneer u geen doorlopende reisverzekering heeft is het verstandig om u zelf of uw gezin per vakantie te verzekeren middels een reisverzekering. Dit kan dan met een kortlopende reisverzekering die u kunt aanvullen met een kortlopende annuleringsverzekering. Ook hierbij is het weer mogelijk om enkel een kortlopende annuleringsverzekering (zonder reisverzekering) af te sluiten.

Advies op maat

De vraag; “Wanneer doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?” is een vraag die wij geregeld gesteld krijgen. Wij kunnen aan de hand van uw situatie een advies geven over welke reis- en annuleringsverzekering(en) voor u de beste optie zijn. Daarvoor kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via onze contact pagina. Ook kunt u op werkdagen te allen tijde bij ons binnenlopen voor een vrijblijvend gesprek.