Goed verzekerd pand

Omdat u helaas niet alles zelf in de hand hebt

Schade aan uw pand

Binnen uw bedrijf heeft u als het goed is vrijwel alles onder controle. Helaas blijven er altijd zaken brand, storm, inbraak en waterschade die schade aan uw pand kunnen veroorzaken. Zaken waarover u helaas geen controle kunt afdwingen. Daar komt de bedijfsgebouwenverzekering om de hoek kijken. Deze vergoedt financiële schade aan uw gebouw door de gevolgen van bovengenoemde oorzaken. 

Advies op maat

Uw verzekeringsadviseur helpt u graag met het vaststellen van de specifieke risico's en kan u daarnaast ook helpen m et specialistische risico's. Deze risico's zijn afhankelijk van de bestemming van uw pand. Een werkplaats met grote machines wordt bijvoorbeeld blootgesteld aan andere risico's dan een appartementencomplex. Het vinden van een goede dekking bij het lopen van specialistische risico's vergt een goede analyse van de situatie van uw bedrijf en onze verzekeringsadviseurs staan voor u klaar met advies op maat.


Aanvullende mogelijkheden

Een gebouwenverzekering vormt de basis voor uw pand en dekt u in tegen schade door bijvoorbeeld brand, storm en water, daarnaast kun u aanvullend kiezen voor een glas- of lichtreclame verzekering. Naast de al standaard uitgebreide dekking van een gebouwenverzekering zijn er aanvullende dekkingsmogelijkheden binnen de verzekering, te denken aan het meeverzekeren van fundamenten en inductieschade.