Wonen zonder zorgen

De juiste woonverzekeringen voor uw situatie

Een prettige thuisbasis

Een huis en de leefomgeving is voor de meeste mensen de basis van het dagelijkse leven. Uw huis kunt u verzekeren tegen onverwachte gebeurtenissen en ook voor uw inboedel en kostbaarheden kunt u dit doen. De inboedel van een woning is vaak hoger dan mensen zelf inschatten. Heeft u zelf bijvoorbeeld een idee wat uw totale inboedel waard is?

Wanneer u, of een van uw gezinsleden, schade maakt wordt dit met een aansprakelijkheidsverzekering veelal gedekt. Voor andere ongewenste of lastige situaties waarin u verzeild raakt kunt u bovendien een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Zo heeft u altijd recht op juridisch advies en rechtshulp.

Informatie over verzekeringen

Op deze pagina vindt u informatie over verzekeringen met betrekking tot het thema wonen. Deze verzekeringen bieden u zekerheid zodat u niet stil hoeft te staan bij wat er allemaal fout kan gaan. Wij kunnen voor u de verzekeringen op elkaar afstemmen zodat u niet dubbel verzekerd bent. U betaalt in dat geval nooit teveel premie!

Lees hieronder welke verzekeringen beschikbaar zijn en klik op de link als u meer informatie wilt lezen over dit betreffende onderwerp.

Verzekeringen voor uw leefomgeving