Particuliere verzekering afsluiten

Concurrerende premie, goede polisvoorwaarden

Uw risico's afdekken

Als particulier wilt u de risico's die u loopt goed afdekken. Een goede particuliere verzekering afsluiten helpt u daarbij, maar u wilt daar natuurlijk niet een te hoge prijs voor betalen. Zijlstra & Udema Verzekeringen geeft u onafhankelijk advies tijdens uw zoektocht naar een geschikte verzekering. Door middel van samenwerkingen met een groot aantal verzekeraars zijn wij in staat om u een verzekering aan te kunnen bieden tegen een concurrerende premie en goede polisvoorwaarden.

Zijlstra & Udema Verzekeringen werkt via persoonlijk contact, het leveren van maatwerk en een gedegen schadeafwikkeling. Wilt u een particuliere verzekering afsluiten? Dan zijn wij uw ideale partner.

Een particuliere verzekering afsluiten kan bij Zijlstra & Udema in de categorieën: verkeer, wonen, zorg, vakantie en financiën. In het menu kunt u meer informatie vinden omtrent deze onderwerpen.

Beschikbare verzekeringen

Zijlstra & Udema Verzekeringen biedt verzekeringen aan in verschillende categorieën. Of het nu gaat om een autoverzekering, inboedelverzekering, zorgverzekering, reisverzekering of één van de vele andere verzekeringen, wij hebben de kennis in huis om u volledig te informeren.

Contact met ZU Verzekeringen

Wilt u liever iemand persoonlijk spreken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan alstublieft contact met ons op.