Particuliere verzekeringsadviseur

Advies van een particuliere verzekeringsadviseur? Dan zijn wij uw ideale partner.

Onafhankelijk advies

Als particulier wilt u de risico's die u loopt goed afdekken. Als particuliere verzekeringsadviseur kunnen wij u daarbij helpen. Ten eerste met een goed advies maar daarnaast natuurlijk ook om te zorgen dat u een niet teveel hoeft te betalen. Zijlstra & Udema Verzekeringen geeft u onafhankelijk advies tijdens uw zoektocht naar een geschikte verzekering. Door middel van samenwerkingen met een groot aantal verzekeraars zijn wij in staat om u een verzekering aan te kunnen bieden tegen een concurrerende premie en goede polisvoorwaarden.

Zijlstra & Udema verzekeringen werkt via persoonlijk contact, het leveren van maatwerk en een gedegen schadeafwikkeling. Wilt u een professioneel advies van een particuliere verzekeringsadviseur? Dan zijn wij uw ideale partner.

Als particuliere verzekeringsadviseur kan Zijlstra & Udema u adviseren in de categorieën: verkeer, wonen, zorg, vakantie en financiën. In het menu kunt u meer informatie vinden omtrent deze onderwerpen.

De kennis van een particuliere verzekeringsadviseur

Zijlstra & Udema Verzekeringen biedt verzekeringen aan in verschillende categorieën. Of het nu gaat om een autoverzekering, inboedelverzekering, zorgverzekering, reisverzekering of één van de vele andere verzekeringen, wij hebben als particuliere verzekeringsadviseur de kennis in huis om u volledig te informeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u liever iemand persoonlijk spreken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan alstublieft contact met ons op.