Pechhulp Verzekering

Goede polisvoorwaarden tegen een concurrerende premie

Volledige mobiliteit met de Pechhulp Verzekering

Bij een ongeval met uw auto kunt u vertrouwen op een goede autoverzekering. Maar wie komt u helpen in geval van pech? Heeft u dat goed geregeld en betaalt u niet teveel? Graag brengen we de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance onder uw aandacht.

Kostenbesparing én uitstekende hulpverlening

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is de ideale aanvulling op uw autoverzekering. Het biedt uitgebreide hulpverlening bij pech tegen een voordelig tarief en is te combineren met iedere autoverzekering. al vanaf €30,50 per jaar bent u verzekerd van uitstekende hulpverlening. Per maand is dit slechts €2,54.

Bovendien kunt u de Pechhulp Verzekering uitbreiden met een dekking voor uw caravan. En bij pechhulp voor een motor regelt Allianz Global Assistance tegen een extra premie, als enige in Nederland zelfs een vervangende motor.

Wereldwijd marktleider

Met ruim 50 jaar ervaring is Allianz Global Assistance 's werelds grootste hulpverlener. Alleen al in Nederland kunnen ruim 2,5 miljoen voertuigen vertrouwen op hun hulpverlening bij pech of een ongeval. En dat vertrouwen wordt ook waargemaakt, in 2010 won de verzekering het Gouden Schild voor ''Beste Schadeservice van het jaar.''

Aanvragen?

De Pechhulp verzekering kunt u eenvoudig bij ons aanvragen. Indien u al een Pechhulp verzekering heeft zeggen wij deze als onderdeel van onze service voor u op. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan alstublieft contact met ons op.

 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op

Contact

Premie berekenen?

Pechhulp premie berekenen