Zakelijke verzekering afsluiten

Zorgeloos aan de slag

Wanneer u een bedrijf leidt wilt u zich graag focussen op uw werkzaamheden, in plaats van de risico's die u loopt. Zijlstra & Udema Verzekeringen voorziet u graag van een solide basis, zekerheid waarmee u zorgeloos uw werk kunt doen. Een zakelijke verzekering afsluiten wanneer u die echt nodig heeft, daar helpen wij u bij. Wij denken graag met u mee, stemmen de verzekeringen op uw situatie af en zorgen dat u niet dubbel verzekerd bent. Gedurende ons gesprek ontstaat er een balans tussen risico's die u zelf kunt en wilt dragen, en risico's die u graag met een verzekering afgedekt wilt hebben.

Een passende verzekeringsoplossing

Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met een groot aantal verzekeraars. Door uw wensen door te nemen, en de verzekeringen te vergelijken, kunt u bij Zijlstra & Udema Verzekeringen altijd een passende zakelijke verzekering afsluiten.

Wilt u meer informatie omtrent onze diensten? In het menu vindt u informatie over verzekeringen van verschillende categorieën. Denk hierbij aan een zakelijke verzekering afsluiten voor uw pand, inventaris, juridische zaken, bedrijfsschade, transport, ondernemersrisico's en werknemers. Van een gebouwenverzekering, glasverzekering of computer- en elektronicaverzekering tot een rechtsbijstandsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een wagenparkverzekering, u kunt volledig bij Zijlstra & Udema Verzekeringen terecht.

Een zakelijke verzekering afsluiten

Wilt u een persoonlijke afspraak maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan alstublieft contact met ons op. In het rechter menu op deze pagina vindt u onze (aanklikbare) contactgegevens.